Melvill van Carnbeelaan 8
3971 BE Driebergen-Rijsenburg
0343 51 00 63 / 06 48 06 00 76
info@strek.nl

 

   

Ervaringen

Zeer de moeite waard je voordeel uit te laten zoeken.' Een prettig en geheel vrijblijvend gesprek met Marjolein en Marjo van Premie-Check leverde op dat voor twee werknemers boven de 50 jaar, die vanuit een UWV situatie bij ons kwamen werken een aanzienlijk bedrag aan premiekorting teruggevorderd kon worden bij de Belastingdienst. Kortom, het is zeer de moeite waard, om de dames van Premie-check dit voordeel voor uw bedrijf te laten uitzoeken…

 

Annemarie de Heer van Bakkerij Neplenbroek


Een kinderopvangorganisatie met meer dan 200 medewerkers heeft twee medewerkers in dienst die allebei al maanden ziek zijn. Deze medewerkers bleken na een Premie-Check beiden een WIA/WAO-verleden te hebben. Dat wist de werkgever niet, want hij had het nooit gevraagd. Deze werkgever bleek recht te hebben op drie jaar premiekorting en bovendien op ziektewet-vangnetgelden tijdens ziekte. Al met al een schadelastbeperking van 31.500 euro aan ziektewet-vangnetgelden en 12.252 euro aan premiekortingen!

 

Kinderopvangorganisatie

 


Montris kinderopvang in Huizen krijgt in 2013 een brief van het UWV dat een medewerker, die in 2011 ziek uit dienst is gegaan, vanaf 2012 een WGA uitkering ontvangt en die wordt doorbelast aan Montris. Dit is het effect van de nieuwe BeZaVa. Met behulp van Premie-Check maakt Montris bezwaar en lukt het om deze WGA uitkering om te zetten in een IVA uitkering! Dit bespaart de werkgever 10 jaar een verhoogde WGA-gedifferentieerde premie. Al met al een besparing van duizenden euro’s.

 

E. Bijlsma, directeur Montris